Castellano
Català


Més de 600 infants han après a utilitzar l’autobús amb l’ajut de la Policia Local

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

_ noticies_fotos_3280_nfo_foto
Vint-i-set grups de tercer de primària de les escoles de Castelldefels han seguit el crèdit Civisme i Transport Públic aquest curs que ara ha acabat

Els mesos de maig i juny, els 27 grups de tercer de primària de les escoles públiques i concertades de Castelldefels han participat en l’activitat “Anem a la policia en bus!”, promoguda pel departament d’Educació per a la Mobilitat Segura de la Policia Local de Castelldefels.

Aquesta activitat està emmarcada en el crèdit ‘Civisme i transport públic’ que s’ha treballat prèviament a l’escola, en què s’han involucrat un total de 656 nens i nenes amb els seus tutors.

A més de posar en pràctica com comportar-se cívicament dins del transport públic, els participants han repassat dinàmiques senzilles però necessàries per al bon funcionament del servei: com buscar una parada de bus, com escollir la línia adequada, com demanar que l’autobús s’aturi quan s’acosta a la parada, com pujar, com validar el bitllet, asseure’s o agafar-se a la barana amb seguretat, portar adequadament la motxilla, sol·licitar la parada amb antelació i baixar correctament.

L’activitat ha acabat en tots els casos amb una visita guiada a l’edifici de la Policia Local, on han pogut conèixer de primera mà com funciona el cos municipal des de dins, i visitar tots els departaments i dependències.

 

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.