Castellano
Català


La Policia Local posa en marxa un nou radar per millorar la seguretat dels vianants

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

radar
Es tracta d’un radar mòbil per reduir el nombre d’atropellaments i donar resposta les nombroses queixes veïnals, i que es desplaça a les vies on s’han detectat un major nombre infraccions

La Policia Local ha posat en funcionament aquest mes de novembre un radar mòbil que es desplaça per les vies del municipi en les quals s’ha detectat que hi ha més excessos de velocitat, i que també són zona familiar com poden ser el passeig Marítim, passeig de la Marina, avinguda Bellamar, avinguda del Canal o l’avinguda de la Pineda.

La mesura s’ha posat en marxa per donar resposta a les nombroses queixes veïnal pels excessos de velocitat als carrers. Estudis de la Policia Local també han detectat l’existència d’aquests excessos. Segons aquests estudis, els punts on s’han enregistrat més infraccions són l’avinguda de la Pineda, carrer 11, el Camí Ral i el passeig del Ferrocarril. També destaquen el passeig Marítim i l’avinguda del Canal a l’alçada de la plaça Barona.

“El nostre objectiu com a Equip de Govern és mantenir i millorar els nivells de seguretat ciutadana i de seguretat viària, així com aplicar millores a la mobilitat de Castelldefels. La feina de la Policia Local, i les opinions dels veïns i veïnes, han estat fonamentals per detectar els punts d’excés de velocitat. Seguim treballant amb el compromís de millorar la seguretat i la mobilitat del municipi”, exposa l’alcaldessa Maria Miranda.

En la mateixa línia, el regidor de Governació i Seguretat, Jordi Planell afegeix que “amb aquesta mesura l’objectiu és aconseguir una seguretat més alta per als vianants, i reduir el nombre d’atropellaments i de situacions de perill que es produeixen  com a conseqüència de l’excés de velocitat”.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.