Castellano
Català


La Policia Local sensibilitza l’alumnat d’ESO sobre les lesions produïdes per accidents de trànsit

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

policialocal
El departament d’Educació Mobilitat Segura (EduMS) va impartir la setmana passada onze xerrades del programa Game Over de l’Institut Guttmann sobre les lesions medul·lars i crànio-encefàliques derivades d’accidents de trànsit

La Policia Local de Castelldefels, a través del departament d’Educació Mobilitat Segura (EduMS), va impartir la setmana passada onze xerrades del programa Game Over de l’Institut Guttmann a set centres d’educació secundària de Castelldefels, amb alumnes de 4rt d’ESO.

D’aquesta manera, el departament  EduMS ha donat continuïtat a la col·laboració que va iniciar amb la Fundació Institut Guttmann a finals de 2012, realitzant aquest programa de sensibilització social pel qual, amb els d’aquest curs,  ja són gairebé 3.000 alumnes de secundària de Castelldefels els que han participat del programa.

“Volem agrair especialment la feina feta pels monitors Oriol Lluís, Oriol Bach i Mario Ribera. Tots ells, han apropat als 546 nois i noies participants aquest curs la realitat de les lesions medul·lars i crànio-encefàliques traumàtiques derivades principalment d’accidents de trànsit. Una problemàtica real que ells fins ara no percebien i a la qual cada cop, per la seva edat, estan més exposats”, expressen des del departament EduMS.

El departament de la Policia Local treballa per reduir aquest drama social. A Catalunya es produeixen cada any al voltant de 140 casos nous de lesions medul·lars i uns 420 casos nous de traumatismes cranioencefàlics amb lesions cerebrals degut a accidents de trànsit, esportius, laborals i fortuïts.

“Volem destacar la disposició dels instituts Josep Lluís Sert, Les Marines, Mediterrània, Valèria Haliné i les escoles Frangoal, La Ginesta i Sant Ferran per fer-nos un espai dins els seus horaris per fer arribar aquesta iniciativa als seus alumnes”, agraeixen des de l’EduMS.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.