Castellano
Català


Policia Local i Mossos actuen contra la venda i el consum de drogues en dos bars del municipi

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

policia
“Tindrem tolerància zero”, ha afirmat l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), i ha destacat la “bona cooperació entre els cossos policials per actuar davant del consum i venda de drogues en espais públics i establiments comercials”

Amb l’objectiu de reduir el consum de drogues en espais públics i establiments comercials, La Policia Local i els Mossos d’Esquadra de Castelldefels van dur a terme el passat mes de gener dues intervencions en dos bars del municipi. L’operatiu conjunt es realitzava després de rebre diverses informacions sobre tolerància al consum de drogues i possibles delictes relacionats amb la venda d’aquestes substàncies.

En les dues intervencions, una a l’avinguda Manuel Girona i una altra a l’avinguda dels Banys, la policia va trobar indicis suficients per multar als titulars dels establiments amb sancions administratives molt greus i l’aplicació, com a mesures cautelars, de precintaments dels establiments per un període de temps de 6 mesos. A més de la tolerància al consum de drogues dins dels bars, la policia va detectar també greus infraccions relacionades amb els sistemes de seguretat i sanitàries.

“Aquestes sancions s’imposen des de l’Ajuntament de Castelldefels aplicant la normativa amb la seva major graduació de les sancions”, ha explicat el regidor de Governació i Seguretat, Jordi Planell (PSC). “Aquestes mesures es prenen amb un absolut convenciment que ajudaran a millorar la seguretat i la convivència en els barris afectats”.

Planell ha reiterat, una vegada més, la “tolerància zero envers el consum i venda de drogues en espais públics i establiments comercials. És per això que des de fa temps, la unitat conjunta de Policia local i Mossos d’esquadra (el G200), treballa intensament per acabar amb aquest problema”.

Per la seva part, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), ha destacat la “bona cooperació entre els cossos policials per actuar davant del consum i venda de drogues en espais públics i establiments comercials”. “Tindrem tolerància zero”, afegeix l’alcaldessa. “Hem de tenir en compte també els possibles delictes que se’n poden derivar del consum de drogues, i actuarem tenint molt present que la seguretat ha de ser una garantia a Castelldefels. Aquest és el nostre compromís, volem que Castelldefels sigui una ciutat per viure i conviure”.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.