Castellano
Català


La Policia Local imposa un centenar de sancions per incompliments de la normativa de civisme

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

Web
L’actuació s’emmarca en una operació efectuada el passat cap de setmana per agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra a la zona d’oci nocturn de Castelldefels • Com a resultat d’aquest dispositiu s’han imposat un total de 115 sancions administratives

Unitats de paisà de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra juntament amb patrulles uniformades de tots dos cossos van participar el passat cap de setmana en un dispositiu a les zones d’oci de Castelldefels. L’objectiu d’aquesta operació policial era prevenir totes aquelles accions que alteressin el descans del barri i sancionar les infraccions de l’ordenança municipal de civisme referents a l’ús de begudes alcohòliques en la via pública, la tinença de substàncies estupefaents, els aldarulls que provoquen molèsties al veïnat i els danys provocats en el mobiliari urbà i privat.

“Tots tenim la responsabilitat de col·laborar en favor del civisme a Castelldefels. Visitem cada barri de la ciutat recollint propostes i estudiant mesures per promocionar accions cíviques, fent de la seguretat una bandera a Castelldefels” afirma l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC). “Hem de tenir present que tots podem posar el nostra granet de sorra per gaudir d’una ciutat més neta i segura, caracteritzada com un espai amable i educatiu. Cada petita acció cívica que realitza una persona, pot fer feliç a tota una ciutat com és Castelldefels. Entre tots i totes ho farem possible”.

Com a resultat d’aquest dispositiu s’han imposat un total de 115 sancions administratives, totes elles per infringir els punts esmentats de l’ordenança municipal de civisme. Així mateix també s’han realitzat inspeccions en discoteques de la zona per detectar la venda d’alcohol a menors amb un resultat negatiu, comprovant que aquests locals estaven complint la normativa al respecte.

Gairebé la meitat de la de les sancions aplicades s’han imposat a menors d’edat per la qual cosa  la Policia Local realitzarà un treball posterior, amb la col·laboració de familiars o tutors dels menors afectats, orientat a informar i educar als joves sobre les conductes de risc associades al consum d’alcohol i drogues.

“Des del primer dia treballem amb una idea: Tolerància zero amb l’incivisme de la ciutat. Per aquest motiu hem intensificat les accions de seguretat a barris com Can Bou i Lluminetes, punts clau en relació a l’incivisme i l’oci nocturn, a més de tenir presència en cada barri de Castelldefels”, explica el regidor de Governació i Seguretat, Jordi Planell (PSC). “Treballem amb tots els cossos de seguretat per donar resposta a les actuacions incíviques per tal d’assegurar el descans dels veïns. Tindrem tolerància zero amb activitats com el ‘botellón’, excrements de gossos al carrer, vidres de vehicles trencats… La seguretat és una prioritat a Castelldefels”.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.