Castellano
Català


La Policia Local mostra l’ús de noves tecnologies per millorar el servei que presta a la ciutadania

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

patropolicia
A més, la Policia Local de Castelldefels va aprofitar la commemoració del seu patró, Sant Miquel, per atorgar diversos reconeixements a ciutadans i a d’altres agents de cossos policials que han col·laborat amb el cos a través de diverses actuacions.

La Policia Local va celebrar el passat divendres amb un acte institucional la commemoració de Sant Miquel, patró d’aquest cos policial. La finalitat d’aquest acte, celebrat el passat 28 de setembre a la sala Frederic Mompou, és a més reconèixer ciutadans, professionals, i agents tant de la mateixa Policia Local com agents d’altres cossos policials que operen a Castelldefels per la seva implicació amb la ciutat.

Aquests reconeixements van estar precedits pel visionat d’un vídeo que registrava els darrers avanços tecnològics amb que compta la policia local per dur a terme la seva tasca de seguretat com l’ús d’un dron i la voluntat de proximitat a la ciutadania que caracteritza aquest cos policial. Així mateix la Policia Local també va voler reforçar  el seu respecte pel medi ambient exhibint durant l’acte dues motos elèctriques de patrullatge que s’han afegit al seu parc de vehicles.

A més del reconeixements a ciutadans i a agents de la Policia Local per la realització d’accions concretes, durant l’acte es van atorgar també medalles al mèrit professional a agents dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Nacional i de la Guardia Civil, 10 medalles per antiguitat i una medalla al mèrit especial a membres del cos de la Policia Local.

L’acte va comptar amb les intervencions del regidor de Governació de l’Ajuntament de Castelldefels, Jordi Planell, i de l’alcaldessa de la ciutat, Maria Miranda. També hi van assistir  regidors i regidores del consistori i representants d’entitats cíviques de Castelldefels..

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.